Еротомани

Detalji tima

Trenutno nema slike.

Rang Ime Odigrao Broj golova

1

Цуки Салити

15

24

2

Сенад Дурмиши

16

21

3

Криези

14

16

4

Дамир Јашаревић

13

14

5

Самија Ђељиљи

16

11

6

Сенад Имери

18

8

7

С Криези

12

7

8

Алмир Салијевски

4

6

9

Далмир Рамадани

4

4

10

Елмир Дурмиши

11

3

11

Мими Хајрудиновић

5

3

12

Стојановић

2

2

13

Службени

0

1

14

Зумберај

1

1

15

Сејду

1

0

16

Ендрит Дурмиши

3

0

Цуки Салити

Сенад Дурмиши

Криези

Дамир Јашаревић

Самија Ђељиљи

Сенад Имери

С Криези

Алмир Салијевски

Далмир Рамадани

Елмир Дурмиши

Мими Хајрудиновић

Стојановић

Службени

Зумберај

Сејду

Ендрит Дурмиши